Je libo malé chobotničky na váš stůl? |
Rybí trh v Can Tho |
Pověstný postrach hoteliérů a letckých společností - durian |
Tolik potřebné chilli papričky |
Nám dobře známý vodní meloun |
Dračí ovoce |
Minibanány třeba na gril |
Polévka Cao Lau (varianta známého Pho Bo v Hoi An) |
Letní závitky Nem Cuon |
Další pomsta francouzských kolonizátorů, ale pro nás velmi často rychlá sázka na jistotu, když spěcháte... |
Také se mi zde líbil koncept korejského BBQ. Tak bych si představoval svoji vysněnou restauraci. Jen jsem nevymyslel, jak zařídit to jejich krásné počasí, které je k tomu potřeba. Sedíte si na terase s přáteli, popíjíte a uprostřed stolu je malý otevřený gril na dřevěné uhlí. U vedlejšího pultu si vyberete suroviny na které máte chuť a vše si dál děláte sám. Pokud si s něčím nevíte rady nebo si s tím jen nechcete "špinit" ruce, rychle přispěchá ochotný personál, která vám poradí nebo maso, zeleninu či ovoce na gril vloží za vás.
To se mi líbí - korejský BBQ |
Tak to si už opravdu nepamatuji, co to bylo... |
Grilovaná kuřata |
Vietnamsky to neumím, ale je to výborný grilovaný krokodýl |
Žádné komentáře:
Okomentovat